Abderrahim El Jaafari i Miriam Ortiz, favorits a repetir victòria a la 41a Cursa El Corte Inglés

  • Ambdós atletes tenen les millors marques en les seves categories y semblen no tenir rival per a la cita d’aquest diumenge 7 d’abril
  • La prova encara els darrers dies d’inscripció amb gairebé 40.000 participants

Barcelona, dimarts 2 d’abril de 2019: Abderrahim El Jaafari i Miriam Ortiz parteixen com a clars favorits a endur-se el triomf aquest diumenge a la 41a Cursa El Corte Inglés. El Jaafari compta amb el millor temps d’aquest 2019, seguit per Mohamed Zarhouni; els dos únics que han baixat de 30 minuts en el 10k. Per darrera, un grup d’atletes lluitaria pel podi sense que, a priori, cap d’ells pugui discutir-los la victòria. Miriam Ortiz sembla no tenir rival, ja que els seus temps superen en més d’un minut la següent atleta, Meritxell Soler. En cas de guanyar, El Jaafari i Ortiz sumarien 4 victòries i es col·locarien en segona posició del rànquing històric de la Cursa. A més, qui guanyi establirà un primer rècord de temps en el nou circuit, ja que la prova estrena arribada, retallant en 127 metres el recorregut anterior, que ara se situa en 10’639 quilòmetres.

De moment, 38.374 persones ja han confirmat la seva participació el diumenge. Les inscripcions continuen obertes i es poden formalitzar al web cursaelcorteingles.cat fins aquest dijous, a les 22.00 hores; mentre que les presencials finalitzaran divendres, a les 21.00 hores.